Weekly Photo Challenge: Illumination

Illumination

Share a picture that means Illumination to you. 

To see other entries, please click http://dailypost.wordpress.com/2013/01/11/lights

Location : Gue Gajah, Aceh – Indonesia. Camera Model : Nikon D3100

About these ads

4 comments on “Weekly Photo Challenge: Illumination

    • sianakdesa says:

      Thanks Mbak :) Sebenarnya iseng itu lagi nyobain untak-atik setingan WB yang ada huruf-huruf itu apa ya itu namanya gak tau juga :D Itu nyobain yang warna agak kehijauan malah jadinya gitu deh hehe

      • Inge says:

        A – Amber
        M – Magenta
        B – Blue
        G – Green

        Itu namanya colour temperature yg satuannya dipakai dalam derajat Kelvin. boleh tanya lebih lanjut ke om google :D

      • sianakdesa says:

        Owh itu toh maksudnya hehe.. Makasih mbak pencerahanya :D
        Pasti tak tanyain paman google deh ;-) Oya mbak coba deh liat foto yang bokeh light di blog ini kira2 gimana ya menurut mbak :)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s